Новини

Топ 5 коледни подаръци за приятел ловец

Ние от Hunter George държим на доволния клиент, създавайки качествени и доказали се във времето ловни аксесоари. Довери ни се и за подаръците, с които ще зарадваш близък.

Коледа е близо, имате приятел или роднина ловец, а нямате идея какъв подарък да му направите? Ние от Hunter Geogre сме направили списък с топ 5 коледни подаръци за всеки ловец.

1. Раница


Тя е задължителен аксесоар след пушката. Добрата раница е подходяща за всеки сезон, терен или активност. Тя трябва да побира всички ловни принадлежности. Hunter George Ви предлага богат избор от раници за едно вълнуващо ловно преживяване. Може да разгледате колекция и да направите Вашата поръчка тук .


2. Кожена кания


Канията е аксесоар, който трябва да бъде притежаван от всеки ловец. Тя е по-специфичен подарък, тъй като е с различни размери, според тези на притежавания нож. Ако искате да впечатлите с качество и изпипан детайл – Hunter George е Вашият онлайн магазин. Изработени в различни размери и висококачествена телешка кожа, са част от най-желаните коледни подаръци. Може да разгледате тук .


3. Бронежилетка за кучета


С този подарък бихте зарадвали не само приятел или роднина, а и неговия най-добър помощник и другар- кучето му. Бронежилетката за кучета е проектирана и съобразена за удобството и най-вече сигурността на кучето. Тя е изработена от цветове, които са отлично видими за ловеца в горска обстановка. А материалът, от който са произведени предпазва при нападение от диво животно.


4 .Ловен панталон


Предлаганите от Hunter George ловни панталони са от дишаща водоустойчива, безшумна материя, капаци на джобовете за защита от дъжд и регулатор на глезените. Посетете онлайн магазина и изберете желания от Вас размер. Това ще бъде чудесен Коледен подарък за продължаване на ловния сезон през месец декември и януари.


5. Патрондаши


Те попадат в нашата класация на топ 5 коледни подаръци, защото, чрез тях ловецът съхранява на бързо достъпно място своите патрони. Патрондашите могат да бъдат от отворен и затворен тип, изработени по Ваш калибър. А Hunter George предлага специално за Вас и патрондаш с кобур в едно. Той е изработен от естествена кожа, по желан от Ваш калибър, а кобурът може да бъде изработен за различни модели пистолети.


В една статия събрахме най-желаните коледни подаръци според дългогодишната практика на ловен магазин Hunter George.

Поръчайте и направете щастлив Ваш близък с висококачествени и доказали се продукти. Ще получите доживотна гаранция и безплатна доставка на покупки над 100 лв.

Сподели: