За Hunter George

"С времето ще оцените качеството"

Фирма Hunter George е основана  в град Горна Оряховица през далечната 1994г., като основна дейност на фирмата е производство на кожени изделия и аксесоари от висококачествена естествена кожа. През 2002г. екипът ни започва да произвежда изделия за лова, риболова и туризма. Hunter George предлага богата гама от своите продукти в ловно – рибарски магазини в цялата страна. Основната цел на фирмата е постояннияt растеж на качество на продукцията и осъществяването на директния контакт с клиента. Фирмата работи по поръчки  za големи оръжейни производители като "Аркус" – Лясковец и "Арсенал" – Казанлък.

Произведените изделия от Hunter George се отличават с изключителна здравина и устойчивост, дължаща се на висококачествената естествена кожа.

Богатата гама  изделия включва и асортимент от брезент и импрегнирани материали, с които покриваме високите изисквания на нашите клиенти и приятели.

Контакти

Имате въпрос или нужда от съдействие?

Свържете се с нас бързо и лесно през контактната ни форма или се свържете с нас на предоставените телефон и имейл адрес.
Член на екипа ни ще се свърже скоро с Вас, за да Ви предостави максимално съдействие.