Новини

HunterGeorge на Международен панаир в Пловдив

От 30 март до 03 април заповядайте на Международен панаир Пловдив и разгледайте ловни аксесоари - HunterGeorge.

HunterGeorge ще участва на Международен панаир Пловдив от 30 март до 03 април. По време на изложбата ще може да разгледате голямо разнообразие от продукти за лов, риболов,  алтернативен туризъм и екстремни спортове.

Международният панаир Пловдив е сред лидерите на изложбената индустрия в Югоизточна Европа. Организира специализирани делови форуми и е представял България на световни изложения. Изложбата дава възможност различни фирми да рекламират и представят свои продукти. Традицията за провеждане на международния панаир е от 1892 година.

HunterGeorge ще представи своите аксесоари и принадлежности за лов. Ще имате възможност да разгледате и закупите богат асортимент от продукти. Кании, аксесоари за Вашето ловно куче, калъфи, патрондаши, раници и чанти, ловно облекло, ремъци, колани и стойки за стрелба са част от ловните изделия. Насладете се на висококачествени аксесоари и съпътстваща програма към изложбата, която предлага Международен панаир Пловдив.

26-ото издание на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ отново се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.

Източници: www.fair.bg

Сподели: