Новини

Hunter George в международен панаир Пловдив

Не пропускайте събитието, което ще бъде идеалната възможност за всички ловци и природолюбители да споделят своите страсти и опит с други ентусиасти.

С нетърпение очакваме да Ви посрещнем на ловното изложение “Природа, лов, риболов 2024”! То ще се проведе на Международен панаир Пловдив! Очакваме ви от 03.04.2024г. до 07.04.2024г., на Международен панаир в Пловдив, 3 палата! Бъдете част от най-големите моменти в света на лова!

За изложението в Международен панаир Пловдив

Международното изложение ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е част от международен панаир Пловдив 2024. То e ориентирано към индустрията за свободното време и е форум за споделяне на нови идеи и перспективи, за вдъхновяване на значима промяна в моделите за опазване на околната среда, за алтернативна зелена икономика.

28-ото изложение „Природа. Лов. Риболов“ се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните. То е в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавните горски предприятия,  Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), Лесотехнически университет – София и Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.

Националното ловно-рибарско сдружение, Съюза на ловците и риболовците в България отбелязва 140 – годишнината от Организирано ловно движение в България.

Изложбата представя дейността на държавните горски предприятия, на институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда. Нейното развитие следва световните тенденции за сближаването на екологията и бизнеса, за разумното използване на природните богатства, за отговорно отношение на подрастващото поколение към животинския и растителния свят.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ отразява потребностите на съвременното общество, в което активната почивка и хобито са част от модерния природосъобразен начин на живот. Тези обществени нагласи формират новите сегменти в изложбата, разширяват кръга от изложители и привличат все повече посетители – специалисти и любители.

Източник: fair.bg

Сподели: